Organik bal

% 100 Organik Bal Satın Almak Artık Mümkün

Doğal çiçek nektarlarından yapılmış, içerisinde hiç bir kimyasal madde bulunmayan ve bağımsız sertifikaya bağlı kuruluşlar tarafından incelenmiş % 100 doğal, organik bal tüketmek ister misiniz? Bunun için çevre kirliliği olmayan ormanlarda serbest gezen arılar ile işlenen ballardan alabilir ve sofranız da harika bir lezzete tanıklık etmeyi başarabilirsiniz. Sağlıklı ve daima size şifa olacak birçok bal çeşidinin de sitemiz içerisinde sizleri beklediğini söylemek isteriz. Piyasada son derece uygun fiyata size bal satışı yapan kurum bulabilirsiniz. Tadına baktığınız da herhangi bir fark da görmeyebilirsiniz. Ancak bu balların birçoğu peteklere konan mısır şurubu ve uzak doğu pazarından ithal edilen bazı kimyasalların kullanılması ile arıların ürettiği baldır. Klasik bal tadı dışında hiç bir yararı olmadığı gibi aynı zamanda şeker konusunda sizlerin genel sağlığınızı tehdit edecek ürünler olmaktadırlar. Oysa biz sizlere garantili ve güvenilir bir şekilde tamamen doğal bal sattığımızı taahhüt ediyoruz.

Bir Çok Organik Balı Bizimle Satın Alın

Organik bir şekilde bal üretmenin belirli kriterleri söz konusudur. Firma olarak tüm bu şartları eksiksiz olarak yerine getirdiğimizi ve sahip olduğumuz belgeler ile de tescillemiş olduğumuzu söyleyebiliriz. Örneğin ilaçlı üretim yapan tarım ve sanayi alanlarından en az 5 km uzaklıkta bir üretim yapılması gerekmektedir. Bunu eksiksiz olarak sağladığımızı dile getirebiliriz. Diğer bir opsiyon ise bal yapılacak kovanların kesinlikle veteriner ilaçları ile destek almamasıdır. Bu hususta da hassas olduğumuzu ve arıların doğal çiçek nektarları haricinde hiç bir ilaç ya da kimyasal ile bal yapmadığını söylemek isteriz.

Şişelerimiz de yetkili kuruluşlar tarafından denetlenip tarafımıza verilen organik bal sertifikasını görebilirsiniz. Dolayısı ile aklınızda hiç bir soru işareti kalmadan satın alma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kestane, çiçek, macahel ve karakovan ballarını artık hemen alabilir ve her daim benzersiz tadı ile sofralardan eksik etmemeyi başarabilirsiniz. Genellikle Artvin dağları ve stepnelerin de üretim yapan arılar ve kimyasal içermeyen kovanlar ile sizlere süzme ya da petek olarak satış yaptığımızı da dile getirmek isteriz. Dilediğiniz miktarda bal almak adına bizi arayabilir ve hemen isteklerinizi iletebilirsiniz.

Sadece Tat Değil, Aynı Zamanda Şifa

İçinizin rahat ederek tüketeceğiniz ballar, benzersiz tatları ile sınırlı değil aynı zamanda şifa deposu olduğu da bilinmektedir. Bizi tercih ettiğiniz andan itibaren bu zamana kadar satın aldığınız tüm balların aslında hiç bir şey ifade etmediğini de göreceksiniz. Organik bal yemek ve her daim memnun kalmak adına titiz bir üretim aşamasını sunan firmamız, ülke genelinde binlerce referansı da bünyesinde barındırmaktadır. Bal ve diğer satışını yaptığımız yöresel ürünler ile ilgili öğrenmek istediğiniz her şey için derhal bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ülkenin dört bir tarafına hızlı kargo ve kısa sürede teslimat yaptığımızı da aklınızdan çıkarmayınız.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

kestane balı

Svaneti mestia turu